Aalesund vs Stabæk

Aalesund vs StabækAalesundStabæk

⚽ 2023-09-23 – Eliteserien

 

Aalesund vs Stabæk kampprognoser

Kampen mellem Aalesund og Stabæk spilles den 2023-09-23. Dette Eliteserien møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner C. Johnsen der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Stabæk har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Aalesund vs Stabæk, tog Aalesund 0 sejre hjemme, mens Stabæk har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Aalesund: n/a
  • for Stabæk: n/a

Aalesund vs Stabæk H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Aalesund og Stabæk:

Dato Resultater
2023-05-13 Stabæk 1 – 0 Aalesund
2020-10-18 Stabæk 4 – 0 Aalesund
2020-07-19 Aalesund 1 – 3 Stabæk
2017-09-10 Aalesund 1 – 1 Stabæk

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Aalesund vs Stabæk H2H side.

Aalesund vs Stabæk Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Aalesund vs Stabæk væddemålstips

Vores forudsigelse for Aalesund vs Stabæk kampen spillet i Eliteserien den 2023-09-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Aalesund vs Stabæk væddemålstips

Vores forudsigelse for Aalesund vs Stabæk kampen spillet i Eliteserien den 2023-09-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Aalesund vs Stabæk?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Aalesund vs Stabæk, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Aalesund vs Stabæk kampen?

Udgivet i Eliteserien Etiket: ,