AFC Bournemouth vs Huddersfield Town

AFC Bournemouth vs Huddersfield TownAFC BournemouthHuddersfield Town

2018-12-04 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Huddersfield Town kampprognoser

Kampen mellem AFC Bournemouth og Huddersfield Town spilles den 2018-12-04. Dette Premier League møde starter kl. 19:45 GMT. Holdet ledes af træner E. Howe der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Huddersfield Town har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem AFC Bournemouth og Huddersfield Town, tog AFC Bournemouth 1 sejre hjemme, mens Huddersfield Town har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for AFC Bournemouth:
  • for Huddersfield Town:

AFC Bournemouth vs Huddersfield Town H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem AFC Bournemouth og Huddersfield Town:

Dato Resultater
2018-02-11 Huddersfield Town 4 – 1 AFC Bournemouth
2017-11-18 AFC Bournemouth 4 – 0 Huddersfield Town
2015-02-14 AFC Bournemouth 1 – 1 Huddersfield Town
2014-08-09 Huddersfield Town 0 – 4 AFC Bournemouth

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke AFC Bournemouth vs Huddersfield Town H2H side.

AFC Bournemouth vs Huddersfield Town prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

AFC Bournemouth vs Huddersfield Town væddemåltips

Vores forudsigelse for AFC Bournemouth vs Huddersfield Town kampen spillet i Premier League den 2018-12-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

AFC Bournemouth vs Huddersfield Town væddemåltips

Vores forudsigelse for AFC Bournemouth vs Huddersfield Town kampen spillet i Premier League den 2018-12-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.72 3.70 5.00 Bet Nu
betsafe 1.74 3.90 5.15 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart AFC Bournemouth vs Huddersfield Town kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for AFC Bournemouth – Huddersfield Town. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til AFC Bournemouth vs Huddersfield Town kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,