AFC Bournemouth vs Liverpool

AFC Bournemouth vs LiverpoolAFC BournemouthLiverpool

⚽ 2023-03-11 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Liverpool kampprognoser

Kampen mellem AFC Bournemouth og Liverpool spilles den 2023-03-11. Dette Premier League møde starter kl. 12:30 GMT. Holdet ledes af træner G. O’Neil der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Liverpool har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem AFC Bournemouth vs Liverpool, tog AFC Bournemouth 0 sejre hjemme, mens Liverpool har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for AFC Bournemouth: n/a
  • for Liverpool: n/a

AFC Bournemouth vs Liverpool H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem AFC Bournemouth og Liverpool:

Dato Resultater
2022-08-27 Liverpool 9 – 0 AFC Bournemouth
2020-03-07 Liverpool 2 – 1 AFC Bournemouth
2019-12-07 AFC Bournemouth 0 – 3 Liverpool
2019-02-09 Liverpool 3 – 0 AFC Bournemouth

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke AFC Bournemouth vs Liverpool H2H side.

AFC Bournemouth vs Liverpool Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

AFC Bournemouth vs Liverpool væddemålstips

Vores forudsigelse for AFC Bournemouth vs Liverpool kampen spillet i Premier League den 2023-03-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

AFC Bournemouth vs Liverpool væddemålstips

Vores forudsigelse for AFC Bournemouth vs Liverpool kampen spillet i Premier League den 2023-03-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på AFC Bournemouth vs Liverpool?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på AFC Bournemouth vs Liverpool, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til AFC Bournemouth vs Liverpool kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,