AFC Bournemouth vs Manchester United

AFC Bournemouth vs Manchester UnitedAFC BournemouthManchester United

2019-11-02 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Manchester United kampprognoser

Kampen mellem AFC Bournemouth og Manchester United spilles den 2019-11-02. Dette Premier League møde starter kl. 12:30 GMT. Holdet ledes af træner E. Howe der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Manchester United har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem AFC Bournemouth og Manchester United, tog AFC Bournemouth 0 sejre hjemme, mens Manchester United har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for AFC Bournemouth:
  • for Manchester United:

AFC Bournemouth vs Manchester United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem AFC Bournemouth og Manchester United:

Dato Resultater
2018-12-30 Manchester United 4 – 1 AFC Bournemouth
2018-11-03 AFC Bournemouth 1 – 2 Manchester United
2018-04-18 AFC Bournemouth 0 – 2 Manchester United
2017-12-13 Manchester United 1 – 0 AFC Bournemouth

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke AFC Bournemouth vs Manchester United H2H side.

AFC Bournemouth vs Manchester United prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

AFC Bournemouth vs Manchester United væddemåltips

Vores forudsigelse for AFC Bournemouth vs Manchester United kampen spillet i Premier League den 2019-11-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

AFC Bournemouth vs Manchester United væddemåltips

Vores forudsigelse for AFC Bournemouth vs Manchester United kampen spillet i Premier League den 2019-11-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 3.30 3.55 2.20 Bet Nu
betsafe 3.25 3.65 2.24 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart AFC Bournemouth vs Manchester United kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for AFC Bournemouth – Manchester United. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til AFC Bournemouth vs Manchester United kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,