AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur

AFC Bournemouth vs Tottenham HotspurAFC BournemouthTottenham Hotspur

2022-10-29 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur kampprognoser

Kampen mellem AFC Bournemouth og Tottenham Hotspur spilles den 2022-10-29. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner G. O’Neil der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Tottenham Hotspur har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem AFC Bournemouth og Tottenham Hotspur, tog AFC Bournemouth 1 sejre hjemme, mens Tottenham Hotspur har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for AFC Bournemouth:
  • for Tottenham Hotspur:

AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem AFC Bournemouth og Tottenham Hotspur:

Dato Resultater
2020-07-09 AFC Bournemouth 0 – 0 Tottenham Hotspur
2019-11-30 Tottenham Hotspur 3 – 2 AFC Bournemouth
2019-05-04 AFC Bournemouth 1 – 0 Tottenham Hotspur
2018-12-26 Tottenham Hotspur 5 – 0 AFC Bournemouth

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur H2H side.

AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur væddemåltips

Vores forudsigelse for AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur kampen spillet i Premier League den 2022-10-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur væddemåltips

Vores forudsigelse for AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur kampen spillet i Premier League den 2022-10-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 5.05 4.05 1.70 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til AFC Bournemouth vs Tottenham Hotspur kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,