AIK vs Degerfors

AIK vs DegerforsAIKDegerfors

⚽ 2023-09-18 – Allsvenskan

 

AIK vs Degerfors kampprognoser

Kampen mellem AIK og Degerfors spilles den 2023-09-18. Dette Allsvenskan møde starter kl. 17:10 GMT. Holdet ledes af træner H. Berg der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Degerfors har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem AIK vs Degerfors, tog AIK 0 sejre hjemme, mens Degerfors har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for AIK: n/a
  • for Degerfors: n/a

AIK vs Degerfors H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem AIK og Degerfors:

Dato Resultater
2023-05-20 Degerfors 2 – 1 AIK
2022-09-18 AIK 1 – 1 Degerfors
2022-06-26 Degerfors 1 – 1 AIK
2021-09-27 Degerfors 2 – 1 AIK

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke AIK vs Degerfors H2H side.

AIK vs Degerfors Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

AIK vs Degerfors væddemålstips

Vores forudsigelse for AIK vs Degerfors kampen spillet i Allsvenskan den 2023-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

AIK vs Degerfors væddemålstips

Vores forudsigelse for AIK vs Degerfors kampen spillet i Allsvenskan den 2023-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på AIK vs Degerfors?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på AIK vs Degerfors, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til AIK vs Degerfors kampen?

Udgivet i Allsvenskan Etiket: ,