Alba Berlin vs Panathinaikos

Alba Berlin vs PanathinaikosAlba BerlinPanathinaikos

🏀 2023-11-10 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Panathinaikos kampprognoser

Kampen mellem Alba Berlin og Panathinaikos, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:00 GMT-tid den 2023-11-10. Hjemmeholdet kommer med 5 sejre ud af de sidste 6 spillede kampe, mens Panathinaikos har en vinderrate på 1.000 procent fra de sidste 5 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Alba Berlin med 2 sejre på hjemmebane, mens Panathinaikos har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Alba Berlin en gennemsnitlig pointforskel på 17.2 point, mens Panathinaikos har en gennemsnitlig pointforskel på 22.6 point:

  • Alba Berlin: 99.5 gennemsnitspoint for, 82.3 gennemsnitspoint imod
  • Panathinaikos: 87.4 gennemsnitspoint for, 64.8 gennemsnitspoint imod

Alba Berlin vs Panathinaikos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Alba Berlin og Panathinaikos:

Dato Resultater
2023-04-07 Panathinaikos 84 – 88 Alba Berlin
2022-10-19 Alba Berlin 94 – 65 Panathinaikos
2022-04-06 Alba Berlin 87 – 78 Panathinaikos
2021-12-10 Panathinaikos 82 – 67 Alba Berlin

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Alba Berlin vs Panathinaikos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Alba Berlin vs Panathinaikos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Alba Berlin og Panathinaikos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Alba Berlin vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Alba Berlin vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Alba Berlin vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Alba Berlin vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Alba Berlin vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Alba Berlin og Panathinaikos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Alba Berlin – Panathinaikos kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,