Almeria vs Mallorca

Almeria vs MallorcaAlmeriaMallorca

⚽ 2023-05-20 – La Liga

 

Almeria vs Mallorca kampprognoser

Kampen mellem Almeria og Mallorca spilles den 2023-05-20. Dette La Liga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner Rubi der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Mallorca har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Almeria vs Mallorca, tog Almeria 0 sejre hjemme, mens Mallorca har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Almeria: n/a
  • for Mallorca: n/a

Almeria vs Mallorca H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Almeria og Mallorca:

Dato Resultater
2022-09-17 Mallorca 1 – 0 Almeria
2021-02-21 Mallorca 2 – 0 Almeria
2020-12-03 Almeria 0 – 1 Mallorca
2019-05-19 Mallorca 1 – 0 Almeria

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Almeria vs Mallorca H2H side.

Almeria vs Mallorca Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Almeria vs Mallorca væddemålstips

Vores forudsigelse for Almeria vs Mallorca kampen spillet i La Liga den 2023-05-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Almeria vs Mallorca væddemålstips

Vores forudsigelse for Almeria vs Mallorca kampen spillet i La Liga den 2023-05-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Almeria vs Mallorca?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Almeria vs Mallorca, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Almeria vs Mallorca kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,