Amager vs Copenhagen

Amager vs CopenhagenAmagerCopenhagen

🏀 2023-11-10 – Basketligaen

 

Amager vs Copenhagen kampprognoser

Kampen mellem Amager og Copenhagen, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2023-11-10. Hjemmeholdet kommer med 0 sejre ud af de sidste 7 spillede kampe, mens Copenhagen har en vinderrate på 0.444 procent fra de sidste 9 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Amager med 1 sejre på hjemmebane, mens Copenhagen har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Amager en gennemsnitlig pointforskel på -26.2 point, mens Copenhagen har en gennemsnitlig pointforskel på 1.9 point:

  • Amager: 69.7 gennemsnitspoint for, 95.9 gennemsnitspoint imod
  • Copenhagen: 82.2 gennemsnitspoint for, 80.3 gennemsnitspoint imod

Amager vs Copenhagen H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Amager og Copenhagen:

Dato Resultater
2023-04-12 Amager 82 – 84 Copenhagen
2023-03-11 Copenhagen 94 – 86 Amager
2022-12-21 Amager 106 – 92 Copenhagen
2022-10-07 Copenhagen 106 – 81 Amager

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Amager vs Copenhagen-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Amager vs Copenhagen Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Amager og Copenhagen samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Amager vs Copenhagen væddemålstips

Vores forudsigelse for Amager vs Copenhagen kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Amager vs Copenhagen væddemålstips

Vores forudsigelse for Amager vs Copenhagen kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Amager vs Copenhagen?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Amager og Copenhagen sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Amager – Copenhagen kampen?

Udgivet i Basketligaen Etiket: ,