Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv

Anadolu Efes vs Maccabi Tel AvivAnadolu EfesMaccabi Tel Aviv

🏀 2023-03-10 – Euroleague

 

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv kampprognoser

Kampen mellem Anadolu Efes og Maccabi Tel Aviv, der spilles i Euroleague, starter kl. 17:30 GMT-tid den 2023-03-10. Hjemmeholdet kommer med 27 sejre ud af de sidste 28 spillede kampe, mens Maccabi Tel Aviv har en vinderrate på 0.833 procent fra de sidste 18 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Anadolu Efes med 1 sejre på hjemmebane, mens Maccabi Tel Aviv har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Anadolu Efes en gennemsnitlig pointforskel på 13.7 point, mens Maccabi Tel Aviv har en gennemsnitlig pointforskel på 17.0 point:

  • Anadolu Efes: 89.0 gennemsnitspoint for, 75.3 gennemsnitspoint imod
  • Maccabi Tel Aviv: 93.7 gennemsnitspoint for, 76.7 gennemsnitspoint imod

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Anadolu Efes og Maccabi Tel Aviv:

Dato Resultater
2022-12-29 Maccabi Tel Aviv 80 – 72 Anadolu Efes
2022-09-24 Maccabi Tel Aviv 81 – 87 Anadolu Efes
2022-02-24 Anadolu Efes 109 – 77 Maccabi Tel Aviv
2021-12-16 Maccabi Tel Aviv 78 – 92 Anadolu Efes

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Anadolu Efes og Maccabi Tel Aviv samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv væddemålstips

Vores forudsigelse for Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv kampen, som spilles i Euroleague den 2023-03-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv væddemålstips

Vores forudsigelse for Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv kampen, som spilles i Euroleague den 2023-03-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Anadolu Efes og Maccabi Tel Aviv sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Anadolu Efes – Maccabi Tel Aviv kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,