Anadolu Efes vs Real Madrid

Anadolu Efes vs Real MadridAnadolu EfesReal Madrid

🏀 2023-03-14 – Euroleague

 

Anadolu Efes vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Anadolu Efes og Real Madrid, der spilles i Euroleague, starter kl. 17:30 GMT-tid den 2023-03-14. Hjemmeholdet kommer med 27 sejre ud af de sidste 28 spillede kampe, mens Real Madrid har en vinderrate på 0.864 procent fra de sidste 22 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Anadolu Efes med 1 sejre på hjemmebane, mens Real Madrid har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Anadolu Efes en gennemsnitlig pointforskel på 13.7 point, mens Real Madrid har en gennemsnitlig pointforskel på 12.5 point:

  • Anadolu Efes: 89.0 gennemsnitspoint for, 75.3 gennemsnitspoint imod
  • Real Madrid: 87.7 gennemsnitspoint for, 75.2 gennemsnitspoint imod

Anadolu Efes vs Real Madrid H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Anadolu Efes og Real Madrid:

Dato Resultater
2022-11-10 Real Madrid 94 – 85 Anadolu Efes
2022-05-21 Real Madrid 57 – 58 Anadolu Efes
2022-03-22 Anadolu Efes 93 – 90 Real Madrid
2021-09-30 Real Madrid 82 – 69 Anadolu Efes

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Anadolu Efes vs Real Madrid-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Anadolu Efes vs Real Madrid Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Anadolu Efes og Real Madrid samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Anadolu Efes vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Anadolu Efes vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-03-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Anadolu Efes vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Anadolu Efes vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-03-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Anadolu Efes vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Anadolu Efes og Real Madrid sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Anadolu Efes – Real Madrid kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,