Angers SCO vs Toulouse

Angers SCO vs ToulouseAngers SCOToulouse

⚽ 2023-03-12 – Ligue 1

 

Angers SCO vs Toulouse kampprognoser

Kampen mellem Angers SCO og Toulouse spilles den 2023-03-12. Dette Ligue 1 møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner A. Bouhazama der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Toulouse har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Angers SCO vs Toulouse, tog Angers SCO 0 sejre hjemme, mens Toulouse har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Angers SCO: n/a
  • for Toulouse: n/a

Angers SCO vs Toulouse H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Angers SCO og Toulouse:

Dato Resultater
2022-10-16 Toulouse 3 – 2 Angers SCO
2019-09-25 Toulouse 0 – 2 Angers SCO
2019-01-27 Toulouse 0 – 0 Angers SCO
2018-09-22 Angers SCO 0 – 0 Toulouse

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Angers SCO vs Toulouse H2H side.

Angers SCO vs Toulouse Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Angers SCO vs Toulouse væddemålstips

Vores forudsigelse for Angers SCO vs Toulouse kampen spillet i Ligue 1 den 2023-03-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Angers SCO vs Toulouse væddemålstips

Vores forudsigelse for Angers SCO vs Toulouse kampen spillet i Ligue 1 den 2023-03-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Angers SCO vs Toulouse?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Angers SCO vs Toulouse, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Angers SCO vs Toulouse kampen?

Udgivet i Ligue 1 Etiket: ,