Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt

Arminia Bielefeld vs Eintracht FrankfurtArminia BielefeldEintracht Frankfurt

2021-08-28 – Bundesliga

 

Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt kampprognoser

Kampen mellem Arminia Bielefeld og Eintracht Frankfurt spilles den 2021-08-28. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner F. Kramer der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Eintracht Frankfurt har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Arminia Bielefeld og Eintracht Frankfurt, tog Arminia Bielefeld 0 sejre hjemme, mens Eintracht Frankfurt har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Arminia Bielefeld:
  • for Eintracht Frankfurt:

Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Arminia Bielefeld og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultater
2021-01-23 Arminia Bielefeld 1 – 5 Eintracht Frankfurt
2020-09-19 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Arminia Bielefeld
2017-02-28 Eintracht Frankfurt 1 – 0 Arminia Bielefeld
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt H2H side.

Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt væddemåltips

Vores forudsigelse for Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt kampen spillet i Bundesliga den 2021-08-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt væddemåltips

Vores forudsigelse for Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt kampen spillet i Bundesliga den 2021-08-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 3.40 3.50 2.10 Bet Nu
betsafe 3.30 3.60 2.20 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Arminia Bielefeld – Eintracht Frankfurt. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Arminia Bielefeld vs Eintracht Frankfurt kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,