Arsenal vs Sporting Lisbon

Arsenal vs Sporting LisbonArsenalSporting Lisbon

⚽ 2023-03-16 – UEFA Europa League

 

Arsenal vs Sporting Lisbon kampprognoser

Kampen mellem Arsenal og Sporting Lisbon spilles den 2023-03-16. Dette UEFA Europa League møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner Mikel Arteta der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Sporting Lisbon har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Arsenal vs Sporting Lisbon, tog Arsenal 0 sejre hjemme, mens Sporting Lisbon har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Arsenal: n/a
  • for Sporting Lisbon: S. Coates(1 goals/match);Pote(1 goals/match);

Arsenal vs Sporting Lisbon H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Arsenal og Sporting Lisbon:

Dato Resultater
2023-03-09 Sporting Lisbon 2 – 2 Arsenal
2018-11-08 Arsenal 0 – 0 Sporting Lisbon
2018-10-25 Sporting Lisbon 0 – 1 Arsenal
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Arsenal vs Sporting Lisbon H2H side.

Arsenal vs Sporting Lisbon Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Arsenal vs Sporting Lisbon væddemålstips

Vores forudsigelse for Arsenal vs Sporting Lisbon kampen spillet i UEFA Europa League den 2023-03-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Arsenal vs Sporting Lisbon væddemålstips

Vores forudsigelse for Arsenal vs Sporting Lisbon kampen spillet i UEFA Europa League den 2023-03-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Arsenal vs Sporting Lisbon?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Arsenal vs Sporting Lisbon, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Arsenal vs Sporting Lisbon kampen?

Udgivet i UEFA Europa League Etiket: ,