Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers

Aston Villa vs Wolverhampton WanderersAston VillaWolverhampton Wanderers

2021-10-16 – Premier League

 

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers kampprognoser

Kampen mellem Aston Villa og Wolverhampton Wanderers spilles den 2021-10-16. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner D. Smith der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Wolverhampton Wanderers har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Aston Villa og Wolverhampton Wanderers, tog Aston Villa 0 sejre hjemme, mens Wolverhampton Wanderers har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Aston Villa:
  • for Wolverhampton Wanderers:

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Aston Villa og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultater
2021-03-06 Aston Villa 0 – 0 Wolverhampton Wanderers
2020-12-12 Wolverhampton Wanderers 0 – 1 Aston Villa
2020-06-27 Aston Villa 0 – 1 Wolverhampton Wanderers
2019-11-10 Wolverhampton Wanderers 2 – 1 Aston Villa

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers H2H side.

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-10-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-10-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.22 3.30 3.55 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Aston Villa – Wolverhampton Wanderers. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,