Atlanta Hawks vs Detroit Pistons

Atlanta Hawks vs Detroit PistonsAtlanta HawksDetroit Pistons

🏀 2022-12-24 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Detroit Pistons kampprognoser

Kampen mellem Atlanta Hawks og Detroit Pistons, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2022-12-24. Hjemmeholdet kommer med 16 sejre ud af de sidste 32 spillede kampe, mens Detroit Pistons har en vinderrate på 0.235 procent fra de sidste 34 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Atlanta Hawks med 0 sejre på hjemmebane, mens Detroit Pistons har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Atlanta Hawks en gennemsnitlig pointforskel på -1.1 point, mens Detroit Pistons har en gennemsnitlig pointforskel på -7.2 point:

  • Atlanta Hawks: 114.1 gennemsnitspoint for, 115.2 gennemsnitspoint imod
  • Detroit Pistons: 110.8 gennemsnitspoint for, 118 gennemsnitspoint imod

Atlanta Hawks vs Detroit Pistons H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Atlanta Hawks og Detroit Pistons:

Dato Resultater
2022-10-29 Detroit Pistons 112 – 136 Atlanta Hawks
2022-10-27 Detroit Pistons 113 – 118 Atlanta Hawks
2022-03-24 Detroit Pistons 122 – 101 Atlanta Hawks
2022-03-08 Detroit Pistons 113 – 110 Atlanta Hawks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Atlanta Hawks vs Detroit Pistons-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Atlanta Hawks vs Detroit Pistons Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Atlanta Hawks og Detroit Pistons samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Atlanta Hawks vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2022-12-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Atlanta Hawks vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2022-12-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Atlanta Hawks vs Detroit Pistons?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Atlanta Hawks og Detroit Pistons sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atlanta Hawks – Detroit Pistons kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,