Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies

Atlanta Hawks vs Memphis GrizzliesAtlanta HawksMemphis Grizzlies

🏀 2023-03-26 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies kampprognoser

Kampen mellem Atlanta Hawks og Memphis Grizzlies, der spilles i NBA, starter kl. 23:00 GMT-tid den 2023-03-26. Hjemmeholdet kommer med 36 sejre ud af de sidste 73 spillede kampe, mens Memphis Grizzlies har en vinderrate på 0.625 procent fra de sidste 72 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Atlanta Hawks med 1 sejre på hjemmebane, mens Memphis Grizzlies har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Atlanta Hawks en gennemsnitlig pointforskel på 0 point, mens Memphis Grizzlies har en gennemsnitlig pointforskel på 3.9 point:

  • Atlanta Hawks: 117.6 gennemsnitspoint for, 117.6 gennemsnitspoint imod
  • Memphis Grizzlies: 116.2 gennemsnitspoint for, 112.3 gennemsnitspoint imod

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Atlanta Hawks og Memphis Grizzlies:

Dato Resultater
2022-12-13 Memphis Grizzlies 128 – 103 Atlanta Hawks
2022-03-19 Atlanta Hawks 120 – 105 Memphis Grizzlies
2021-11-27 Memphis Grizzlies 100 – 132 Atlanta Hawks
2021-10-10 Memphis Grizzlies 87 – 91 Atlanta Hawks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Atlanta Hawks og Memphis Grizzlies samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2023-03-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2023-03-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Atlanta Hawks og Memphis Grizzlies sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atlanta Hawks – Memphis Grizzlies kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,