Atlanta Hawks vs Washington Wizards

Atlanta Hawks vs Washington WizardsAtlanta HawksWashington Wizards

🏀 2023-11-02 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Washington Wizards kampprognoser

Kampen mellem Atlanta Hawks og Washington Wizards, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2023-11-02. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 4 spillede kampe, mens Washington Wizards har en vinderrate på 0.333 procent fra de sidste 3 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Atlanta Hawks med 1 sejre på hjemmebane, mens Washington Wizards har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Atlanta Hawks en gennemsnitlig pointforskel på 4.7 point, mens Washington Wizards har en gennemsnitlig pointforskel på -11.7 point:

  • Atlanta Hawks: 121 gennemsnitspoint for, 116.3 gennemsnitspoint imod
  • Washington Wizards: 113.3 gennemsnitspoint for, 125 gennemsnitspoint imod

Atlanta Hawks vs Washington Wizards H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Atlanta Hawks og Washington Wizards:

Dato Resultater
2023-04-06 Atlanta Hawks 134 – 116 Washington Wizards
2023-03-11 Washington Wizards 107 – 114 Atlanta Hawks
2023-03-09 Washington Wizards 120 – 122 Atlanta Hawks
2023-03-01 Atlanta Hawks 116 – 119 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Atlanta Hawks vs Washington Wizards-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Atlanta Hawks vs Washington Wizards Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Atlanta Hawks og Washington Wizards samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Atlanta Hawks vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2023-11-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Atlanta Hawks vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2023-11-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Atlanta Hawks vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Atlanta Hawks og Washington Wizards sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atlanta Hawks – Washington Wizards kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,