Atletico Madrid vs Celta de Vigo

Atletico Madrid vs Celta de VigoAtletico MadridCelta de Vigo

2022-09-10 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Celta de Vigo kampprognoser

Kampen mellem Atletico Madrid og Celta de Vigo spilles den 2022-09-10. Dette La Liga møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner D. Simeone der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Celta de Vigo har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Atletico Madrid og Celta de Vigo, tog Atletico Madrid 1 sejre hjemme, mens Celta de Vigo har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Atletico Madrid:
  • for Celta de Vigo:

Atletico Madrid vs Celta de Vigo H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Atletico Madrid og Celta de Vigo:

Dato Resultater
2022-02-26 Atletico Madrid 2 – 0 Celta de Vigo
2021-08-15 Celta de Vigo 1 – 2 Atletico Madrid
2021-02-08 Atletico Madrid 2 – 2 Celta de Vigo
2020-10-17 Celta de Vigo 0 – 2 Atletico Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Atletico Madrid vs Celta de Vigo H2H side.

Atletico Madrid vs Celta de Vigo prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Atletico Madrid vs Celta de Vigo væddemåltips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Celta de Vigo kampen spillet i La Liga den 2022-09-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Atletico Madrid vs Celta de Vigo væddemåltips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Celta de Vigo kampen spillet i La Liga den 2022-09-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.65 4.00 5.50 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Atletico Madrid vs Celta de Vigo kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Atletico Madrid – Celta de Vigo. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atletico Madrid vs Celta de Vigo kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,