Atletico Madrid vs Real Sociedad

Atletico Madrid vs Real SociedadAtletico MadridReal Sociedad

⚽ 2023-05-28 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Real Sociedad kampprognoser

Kampen mellem Atletico Madrid og Real Sociedad spilles den 2023-05-28. Dette La Liga møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner D. Simeone der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Sociedad har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Atletico Madrid vs Real Sociedad, tog Atletico Madrid 0 sejre hjemme, mens Real Sociedad har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Atletico Madrid: n/a
  • for Real Sociedad: n/a

Atletico Madrid vs Real Sociedad H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Atletico Madrid og Real Sociedad:

Dato Resultater
2022-09-03 Real Sociedad 1 – 1 Atletico Madrid
2022-05-22 Real Sociedad 1 – 2 Atletico Madrid
2022-01-19 Real Sociedad 2 – 0 Atletico Madrid
2021-10-24 Atletico Madrid 2 – 2 Real Sociedad

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Atletico Madrid vs Real Sociedad H2H side.

Atletico Madrid vs Real Sociedad Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Atletico Madrid vs Real Sociedad væddemålstips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Real Sociedad kampen spillet i La Liga den 2023-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Atletico Madrid vs Real Sociedad væddemålstips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Real Sociedad kampen spillet i La Liga den 2023-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Atletico Madrid vs Real Sociedad?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Atletico Madrid vs Real Sociedad, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atletico Madrid vs Real Sociedad kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,