Atletico Madrid vs Real Sociedad

Atletico Madrid vs Real SociedadAtletico MadridReal Sociedad

2021-10-24 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Real Sociedad kampprognoser

Kampen mellem Atletico Madrid og Real Sociedad spilles den 2021-10-24. Dette La Liga møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner D. Simeone der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Sociedad har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Atletico Madrid og Real Sociedad, tog Atletico Madrid 1 sejre hjemme, mens Real Sociedad har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Atletico Madrid:
  • for Real Sociedad:

Atletico Madrid vs Real Sociedad H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Atletico Madrid og Real Sociedad:

Dato Resultater
2021-05-12 Atletico Madrid 2 – 1 Real Sociedad
2020-12-22 Real Sociedad 0 – 2 Atletico Madrid
2020-07-19 Atletico Madrid 1 – 1 Real Sociedad
2019-09-14 Real Sociedad 2 – 0 Atletico Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Atletico Madrid vs Real Sociedad H2H side.

Atletico Madrid vs Real Sociedad prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Atletico Madrid vs Real Sociedad væddemåltips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Real Sociedad kampen spillet i La Liga den 2021-10-24 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Atletico Madrid vs Real Sociedad væddemåltips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Real Sociedad kampen spillet i La Liga den 2021-10-24 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.68 3.75 5.50 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Atletico Madrid vs Real Sociedad kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Atletico Madrid – Real Sociedad. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atletico Madrid vs Real Sociedad kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,