Atletico Madrid vs Villarreal

Atletico Madrid vs VillarrealAtletico MadridVillarreal

2022-08-21 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Villarreal kampprognoser

Kampen mellem Atletico Madrid og Villarreal spilles den 2022-08-21. Dette La Liga møde starter kl. 17:30 GMT. Holdet ledes af træner D. Simeone der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Villarreal har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Atletico Madrid og Villarreal, tog Atletico Madrid 0 sejre hjemme, mens Villarreal har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Atletico Madrid:
  • for Villarreal:

Atletico Madrid vs Villarreal H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Atletico Madrid og Villarreal:

Dato Resultater
2022-01-09 Villarreal 2 – 2 Atletico Madrid
2021-08-29 Atletico Madrid 2 – 2 Villarreal
2021-02-28 Villarreal 0 – 2 Atletico Madrid
2020-10-03 Atletico Madrid 0 – 0 Villarreal

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Atletico Madrid vs Villarreal H2H side.

Atletico Madrid vs Villarreal prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Atletico Madrid vs Villarreal væddemåltips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Villarreal kampen spillet i La Liga den 2022-08-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Atletico Madrid vs Villarreal væddemåltips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Villarreal kampen spillet i La Liga den 2022-08-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.92 3.60 4.20 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Atletico Madrid vs Villarreal kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Atletico Madrid – Villarreal. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atletico Madrid vs Villarreal kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*