Auxerre vs PSG

Auxerre vs PSGAuxerrePSG

⚽ 2023-05-21 – Ligue 1

 

Auxerre vs PSG kampprognoser

Kampen mellem Auxerre og PSG spilles den 2023-05-21. Dette Ligue 1 møde starter kl. 18:45 GMT. Holdet ledes af træner C. Pélissier der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens PSG har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Auxerre vs PSG, tog Auxerre 0 sejre hjemme, mens PSG har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Auxerre: n/a
  • for PSG: K. Mbappé(0.84 goals/match);

Auxerre vs PSG H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Auxerre og PSG:

Dato Resultater
2022-11-13 PSG 5 – 0 Auxerre
2015-05-30 Auxerre 0 – 1 PSG
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Auxerre vs PSG H2H side.

Auxerre vs PSG Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Auxerre vs PSG væddemålstips

Vores forudsigelse for Auxerre vs PSG kampen spillet i Ligue 1 den 2023-05-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Auxerre vs PSG væddemålstips

Vores forudsigelse for Auxerre vs PSG kampen spillet i Ligue 1 den 2023-05-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Auxerre vs PSG?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Auxerre vs PSG, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Auxerre vs PSG kampen?

Udgivet i Ligue 1 Etiket: ,