Bakken Bears vs Amager

Bakken Bears vs AmagerBakken BearsAmager

🏀 2023-10-21 – Basketligaen

 

Bakken Bears vs Amager kampprognoser

Kampen mellem Bakken Bears og Amager, der spilles i Basketligaen, starter kl. 12:00 GMT-tid den 2023-10-21. Hjemmeholdet kommer med 5 sejre ud af de sidste 5 spillede kampe, mens Amager har en vinderrate på 0.000 procent fra de sidste 5 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bakken Bears med 2 sejre på hjemmebane, mens Amager har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bakken Bears en gennemsnitlig pointforskel på 12.0 point, mens Amager har en gennemsnitlig pointforskel på -18.4 point:

  • Bakken Bears: 93.0 gennemsnitspoint for, 81.0 gennemsnitspoint imod
  • Amager: 72.6 gennemsnitspoint for, 91.0 gennemsnitspoint imod

Bakken Bears vs Amager H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bakken Bears og Amager:

Dato Resultater
2023-02-11 Bakken Bears 89 – 70 Amager
2022-12-03 Amager 76 – 105 Bakken Bears
2022-03-03 Amager 81 – 118 Bakken Bears
2021-12-30 Bakken Bears 116 – 82 Amager

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bakken Bears vs Amager-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Bakken Bears vs Amager Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bakken Bears og Amager samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bakken Bears vs Amager væddemålstips

Vores forudsigelse for Bakken Bears vs Amager kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-10-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bakken Bears vs Amager væddemålstips

Vores forudsigelse for Bakken Bears vs Amager kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-10-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bakken Bears vs Amager?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bakken Bears og Amager sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bakken Bears – Amager kampen?

Udgivet i Basketligaen Etiket: ,