Baskonia vs Zalgiris Kaunas

Baskonia vs Zalgiris KaunasBaskoniaZalgiris Kaunas

🏀 2023-10-19 – Euroleague

 

Baskonia vs Zalgiris Kaunas kampprognoser

Kampen mellem Baskonia og Zalgiris Kaunas, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:30 GMT-tid den 2023-10-19. Hjemmeholdet kommer med 4 sejre ud af de sidste 5 spillede kampe, mens Zalgiris Kaunas har en vinderrate på 1.000 procent fra de sidste 5 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Baskonia med 2 sejre på hjemmebane, mens Zalgiris Kaunas har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Baskonia en gennemsnitlig pointforskel på 6.2 point, mens Zalgiris Kaunas har en gennemsnitlig pointforskel på 18.6 point:

  • Baskonia: 86.2 gennemsnitspoint for, 80.0 gennemsnitspoint imod
  • Zalgiris Kaunas: 84.6 gennemsnitspoint for, 66.0 gennemsnitspoint imod

Baskonia vs Zalgiris Kaunas H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Baskonia og Zalgiris Kaunas:

Dato Resultater
2023-02-10 Zalgiris Kaunas 79 – 75 Baskonia
2022-11-23 Baskonia 93 – 73 Zalgiris Kaunas
2022-04-01 Baskonia 96 – 79 Zalgiris Kaunas
2021-12-02 Zalgiris Kaunas 72 – 68 Baskonia

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Baskonia vs Zalgiris Kaunas-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Baskonia vs Zalgiris Kaunas Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Baskonia og Zalgiris Kaunas samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Baskonia vs Zalgiris Kaunas væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Zalgiris Kaunas kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Baskonia vs Zalgiris Kaunas væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Zalgiris Kaunas kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Baskonia vs Zalgiris Kaunas?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Baskonia og Zalgiris Kaunas sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Baskonia – Zalgiris Kaunas kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,