Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund

Bayer Leverkusen vs Borussia DortmundBayer LeverkusenBorussia Dortmund

2021-09-11 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund kampprognoser

Kampen mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund spilles den 2021-09-11. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner G. Seoane der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia Dortmund har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund, tog Bayer Leverkusen 2 sejre hjemme, mens Borussia Dortmund har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bayer Leverkusen:
  • for Borussia Dortmund:

Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund:

Dato Resultater
2021-05-22 Borussia Dortmund 3 – 1 Bayer Leverkusen
2021-01-19 Bayer Leverkusen 2 – 1 Borussia Dortmund
2020-02-08 Bayer Leverkusen 4 – 3 Borussia Dortmund
2019-09-14 Borussia Dortmund 4 – 0 Bayer Leverkusen

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund H2H side.

Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2021-09-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2021-09-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 3.10 3.80 2.15 Bet Nu
betsafe 3.00 4.00 2.20 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,