Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbachBayer LeverkusenBorussia M'gladbach

2020-11-08 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach kampprognoser

Kampen mellem Bayer Leverkusen og Borussia M’gladbach spilles den 2020-11-08. Dette Bundesliga møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner P. Bosz der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia M’gladbach har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bayer Leverkusen og Borussia M’gladbach, tog Bayer Leverkusen 0 sejre hjemme, mens Borussia M’gladbach har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bayer Leverkusen:
  • for Borussia M’gladbach:

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bayer Leverkusen og Borussia M’gladbach:

Dato Resultater
2020-05-23 Borussia M’gladbach 1 – 3 Bayer Leverkusen
2019-11-02 Bayer Leverkusen 1 – 2 Borussia M’gladbach
2019-01-19 Bayer Leverkusen 0 – 1 Borussia M’gladbach
2018-10-31 Borussia M’gladbach 0 – 5 Bayer Leverkusen

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach H2H side.

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2020-11-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2020-11-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.30 3.55 2.95 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Bayer Leverkusen – Borussia M’gladbach. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,