Bayer Leverkusen vs Koln

Bayer Leverkusen vs KolnBayer LeverkusenKoln

⚽ 2023-05-05 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Koln kampprognoser

Kampen mellem Bayer Leverkusen og Koln spilles den 2023-05-05. Dette Bundesliga møde starter kl. 18:30 GMT. Holdet ledes af træner Xabi Alonso der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Koln har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bayer Leverkusen vs Koln, tog Bayer Leverkusen 1 sejre hjemme, mens Koln har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bayer Leverkusen: n/a
  • for Koln: n/a

Bayer Leverkusen vs Koln H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bayer Leverkusen og Koln:

Dato Resultater
2022-11-09 Koln 1 – 2 Bayer Leverkusen
2022-03-13 Bayer Leverkusen 0 – 1 Koln
2021-10-24 Koln 2 – 2 Bayer Leverkusen
2021-04-17 Bayer Leverkusen 3 – 0 Koln

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bayer Leverkusen vs Koln H2H side.

Bayer Leverkusen vs Koln Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bayer Leverkusen vs Koln væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Koln kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bayer Leverkusen vs Koln væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Koln kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Bayer Leverkusen vs Koln?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Bayer Leverkusen vs Koln, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayer Leverkusen vs Koln kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,