Bayer Leverkusen vs Union Berlin

Bayer Leverkusen vs Union BerlinBayer LeverkusenUnion Berlin

2022-11-06 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Union Berlin kampprognoser

Kampen mellem Bayer Leverkusen og Union Berlin spilles den 2022-11-06. Dette Bundesliga møde starter kl. 14:30 GMT. Holdet ledes af træner Xabi Alonso der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Union Berlin har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bayer Leverkusen og Union Berlin, tog Bayer Leverkusen 0 sejre hjemme, mens Union Berlin har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bayer Leverkusen:
  • for Union Berlin:

Bayer Leverkusen vs Union Berlin H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bayer Leverkusen og Union Berlin:

Dato Resultater
2022-01-08 Bayer Leverkusen 2 – 2 Union Berlin
2021-08-14 Union Berlin 1 – 1 Bayer Leverkusen
2021-05-15 Bayer Leverkusen 1 – 1 Union Berlin
2021-01-15 Union Berlin 1 – 0 Bayer Leverkusen

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bayer Leverkusen vs Union Berlin H2H side.

Bayer Leverkusen vs Union Berlin prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bayer Leverkusen vs Union Berlin væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Union Berlin kampen spillet i Bundesliga den 2022-11-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bayer Leverkusen vs Union Berlin væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Union Berlin kampen spillet i Bundesliga den 2022-11-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.15 3.60 3.40 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Bayer Leverkusen vs Union Berlin kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Bayer Leverkusen – Union Berlin. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayer Leverkusen vs Union Berlin kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,