Bayern Munich vs Borussia Dortmund

Bayern Munich vs Borussia DortmundBayern MunichBorussia Dortmund

2022-04-23 – Bundesliga

 

Bayern Munich vs Borussia Dortmund kampprognoser

Kampen mellem Bayern Munich og Borussia Dortmund spilles den 2022-04-23. Dette Bundesliga møde starter kl. TBA GMT. Holdet ledes af træner J. Nagelsmann der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia Dortmund har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bayern Munich og Borussia Dortmund, tog Bayern Munich 1 sejre hjemme, mens Borussia Dortmund har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bayern Munich:
  • for Borussia Dortmund:

Bayern Munich vs Borussia Dortmund H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bayern Munich og Borussia Dortmund:

Dato Resultater
2021-12-04 Borussia Dortmund 2 – 3 Bayern Munich
2021-08-17 Borussia Dortmund 1 – 3 Bayern Munich
2021-03-06 Bayern Munich 4 – 2 Borussia Dortmund
2020-11-07 Borussia Dortmund 2 – 3 Bayern Munich

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bayern Munich vs Borussia Dortmund H2H side.

Bayern Munich vs Borussia Dortmund prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bayern Munich vs Borussia Dortmund væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayern Munich vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2022-04-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bayern Munich vs Borussia Dortmund væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayern Munich vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2022-04-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.40 5.50 7.00 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Bayern Munich vs Borussia Dortmund kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Bayern Munich – Borussia Dortmund. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayern Munich vs Borussia Dortmund kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,