Bayern Munich vs Borussia M’gladbach

Bayern Munich vs Borussia M’gladbachBayern MunichBorussia M'gladbach

2021-05-08 – Bundesliga

 

Bayern Munich vs Borussia M’gladbach kampprognoser

Kampen mellem Bayern Munich og Borussia M’gladbach spilles den 2021-05-08. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner H. Flick der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia M’gladbach har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bayern Munich og Borussia M’gladbach, tog Bayern Munich 1 sejre hjemme, mens Borussia M’gladbach har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bayern Munich:
  • for Borussia M’gladbach:

Bayern Munich vs Borussia M’gladbach H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bayern Munich og Borussia M’gladbach:

Dato Resultater
2021-01-08 Borussia M’gladbach 3 – 2 Bayern Munich
2020-06-13 Bayern Munich 2 – 1 Borussia M’gladbach
2019-12-07 Borussia M’gladbach 2 – 1 Bayern Munich
2019-03-02 Borussia M’gladbach 1 – 5 Bayern Munich

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bayern Munich vs Borussia M’gladbach H2H side.

Bayern Munich vs Borussia M’gladbach prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bayern Munich vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayern Munich vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2021-05-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bayern Munich vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Bayern Munich vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2021-05-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.38 5.10 7.50 Bet Nu
betsafe 1.40 5.00 7.50 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Bayern Munich vs Borussia M’gladbach kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Bayern Munich – Borussia M’gladbach. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayern Munich vs Borussia M’gladbach kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,