Bayern vs Fenerbahce

Bayern vs FenerbahceBayernFenerbahce

🏀 2023-10-27 – Euroleague

 

Bayern vs Fenerbahce kampprognoser

Kampen mellem Bayern og Fenerbahce, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:30 GMT-tid den 2023-10-27. Hjemmeholdet kommer med 3 sejre ud af de sidste 4 spillede kampe, mens Fenerbahce har en vinderrate på 0.750 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bayern med 1 sejre på hjemmebane, mens Fenerbahce har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bayern en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point, mens Fenerbahce har en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point:

  • Bayern: 87.5 gennemsnitspoint for, 76.3 gennemsnitspoint imod
  • Fenerbahce: 87.1 gennemsnitspoint for, 75.9 gennemsnitspoint imod

Bayern vs Fenerbahce H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bayern og Fenerbahce:

Dato Resultater
2023-01-12 Fenerbahce 79 – 71 Bayern
2022-10-06 Bayern 62 – 74 Fenerbahce
2022-04-04 Fenerbahce 81 – 76 Bayern
2021-11-16 Bayern 71 – 63 Fenerbahce

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bayern vs Fenerbahce-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Bayern vs Fenerbahce Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bayern og Fenerbahce samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bayern vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayern vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bayern vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayern vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bayern vs Fenerbahce?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bayern og Fenerbahce sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayern – Fenerbahce kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,