Bears Academy vs Horsens

Bears Academy vs HorsensBears AcademyHorsens

🏀 2023-11-19 – Basketligaen

 

Bears Academy vs Horsens kampprognoser

Kampen mellem Bears Academy og Horsens, der spilles i Basketligaen, starter kl. 15:30 GMT-tid den 2023-11-19. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 9 spillede kampe, mens Horsens har en vinderrate på 0.778 procent fra de sidste 9 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bears Academy med 0 sejre på hjemmebane, mens Horsens har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bears Academy en gennemsnitlig pointforskel på -7.8 point, mens Horsens har en gennemsnitlig pointforskel på 20.6 point:

  • Bears Academy: 73.9 gennemsnitspoint for, 81.7 gennemsnitspoint imod
  • Horsens: 91.6 gennemsnitspoint for, 71.0 gennemsnitspoint imod

Bears Academy vs Horsens H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bears Academy og Horsens:

Dato Resultater
2022-12-21 Horsens 80 – 63 Bears Academy
2022-10-06 Bears Academy 71 – 82 Horsens
2022-04-14 Horsens 97 – 73 Bears Academy
2022-03-21 Bears Academy 84 – 87 Horsens

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bears Academy vs Horsens-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Bears Academy vs Horsens Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bears Academy og Horsens samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bears Academy vs Horsens væddemålstips

Vores forudsigelse for Bears Academy vs Horsens kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bears Academy vs Horsens væddemålstips

Vores forudsigelse for Bears Academy vs Horsens kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bears Academy vs Horsens?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bears Academy og Horsens sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bears Academy – Horsens kampen?

Udgivet i Basketligaen Etiket: ,