Bears Academy vs Randers

Bears Academy vs RandersBears AcademyRanders

🏀 2023-01-06 – Basketligaen

 

Bears Academy vs Randers kampprognoser

Kampen mellem Bears Academy og Randers, der spilles i Basketligaen, starter kl. 17:30 GMT-tid den 2023-01-06. Hjemmeholdet kommer med 7 sejre ud af de sidste 18 spillede kampe, mens Randers har en vinderrate på 0.611 procent fra de sidste 18 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bears Academy med 0 sejre på hjemmebane, mens Randers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bears Academy en gennemsnitlig pointforskel på -4.8 point, mens Randers har en gennemsnitlig pointforskel på 8.5 point:

  • Bears Academy: 78.9 gennemsnitspoint for, 83.7 gennemsnitspoint imod
  • Randers: 99.8 gennemsnitspoint for, 91.3 gennemsnitspoint imod

Bears Academy vs Randers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bears Academy og Randers:

Dato Resultater
2022-10-26 Randers 91 – 69 Bears Academy
2022-04-06 Randers 88 – 80 Bears Academy
2022-03-05 Bears Academy 73 – 95 Randers
2022-02-19 Randers 92 – 91 Bears Academy

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bears Academy vs Randers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Bears Academy vs Randers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bears Academy og Randers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bears Academy vs Randers væddemålstips

Vores forudsigelse for Bears Academy vs Randers kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-01-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bears Academy vs Randers væddemålstips

Vores forudsigelse for Bears Academy vs Randers kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-01-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bears Academy vs Randers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bears Academy og Randers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bears Academy – Randers kampen?

Udgivet i Basketligaen Etiket: ,