Bochum vs Bayer Leverkusen

Bochum vs Bayer LeverkusenBochumBayer Leverkusen

⚽ 2023-05-27 – Bundesliga

 

Bochum vs Bayer Leverkusen kampprognoser

Kampen mellem Bochum og Bayer Leverkusen spilles den 2023-05-27. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner T. Letsch der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Bayer Leverkusen har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bochum vs Bayer Leverkusen, tog Bochum 0 sejre hjemme, mens Bayer Leverkusen har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bochum: n/a
  • for Bayer Leverkusen: n/a

Bochum vs Bayer Leverkusen H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bochum og Bayer Leverkusen:

Dato Resultater
2023-01-25 Bayer Leverkusen 2 – 0 Bochum
2021-11-20 Bayer Leverkusen 1 – 0 Bochum
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bochum vs Bayer Leverkusen H2H side.

Bochum vs Bayer Leverkusen Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bochum vs Bayer Leverkusen væddemålstips

Vores forudsigelse for Bochum vs Bayer Leverkusen kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bochum vs Bayer Leverkusen væddemålstips

Vores forudsigelse for Bochum vs Bayer Leverkusen kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Bochum vs Bayer Leverkusen?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Bochum vs Bayer Leverkusen, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bochum vs Bayer Leverkusen kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,