Bologna vs Spezia

Bologna vs SpeziaBolognaSpezia

⚽ 2023-01-27 – Serie A

 

Bologna vs Spezia kampprognoser

Kampen mellem Bologna og Spezia spilles den 2023-01-27. Dette Serie A møde starter kl. 17:30 GMT. Holdet ledes af træner T. Motta der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Spezia har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bologna vs Spezia, tog Bologna 2 sejre hjemme, mens Spezia har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bologna: n/a
  • for Spezia: n/a

Bologna vs Spezia H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bologna og Spezia:

Dato Resultater
2022-09-04 Spezia 2 – 2 Bologna
2022-02-21 Bologna 2 – 1 Spezia
2021-11-28 Spezia 0 – 1 Bologna
2021-04-18 Bologna 4 – 1 Spezia

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bologna vs Spezia H2H side.

Bologna vs Spezia Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bologna vs Spezia væddemålstips

Vores forudsigelse for Bologna vs Spezia kampen spillet i Serie A den 2023-01-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bologna vs Spezia væddemålstips

Vores forudsigelse for Bologna vs Spezia kampen spillet i Serie A den 2023-01-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Bologna vs Spezia?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Bologna vs Spezia, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bologna vs Spezia kampen?

Udgivet i Serie A Etiket: ,