Borussia Dortmund vs Bayern Munich

Borussia Dortmund vs Bayern MunichBorussia DortmundBayern Munich

2022-10-08 – Bundesliga

 

Borussia Dortmund vs Bayern Munich kampprognoser

Kampen mellem Borussia Dortmund og Bayern Munich spilles den 2022-10-08. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner E. Terzić der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Bayern Munich har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Borussia Dortmund og Bayern Munich, tog Borussia Dortmund 0 sejre hjemme, mens Bayern Munich har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Borussia Dortmund:
  • for Bayern Munich:

Borussia Dortmund vs Bayern Munich H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Borussia Dortmund og Bayern Munich:

Dato Resultater
2022-04-23 Bayern Munich 3 – 1 Borussia Dortmund
2021-12-04 Borussia Dortmund 2 – 3 Bayern Munich
2021-08-17 Borussia Dortmund 1 – 3 Bayern Munich
2021-03-06 Bayern Munich 4 – 2 Borussia Dortmund

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Borussia Dortmund vs Bayern Munich H2H side.

Borussia Dortmund vs Bayern Munich prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Borussia Dortmund vs Bayern Munich væddemåltips

Vores forudsigelse for Borussia Dortmund vs Bayern Munich kampen spillet i Bundesliga den 2022-10-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Borussia Dortmund vs Bayern Munich væddemåltips

Vores forudsigelse for Borussia Dortmund vs Bayern Munich kampen spillet i Bundesliga den 2022-10-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 4.50 4.50 1.68 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Borussia Dortmund vs Bayern Munich kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Borussia Dortmund – Bayern Munich. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Borussia Dortmund vs Bayern Munich kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,