Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbach

Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbachBorussia DortmundBorussia M'gladbach

⚽ 2023-05-13 – Bundesliga

 

Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbach kampprognoser

Kampen mellem Borussia Dortmund og Borussia M’gladbach spilles den 2023-05-13. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner E. Terzić der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia M’gladbach har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbach, tog Borussia Dortmund 1 sejre hjemme, mens Borussia M’gladbach har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Borussia Dortmund: n/a
  • for Borussia M’gladbach: n/a

Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbach H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Borussia Dortmund og Borussia M’gladbach:

Dato Resultater
2022-11-11 Borussia M’gladbach 4 – 2 Borussia Dortmund
2022-02-20 Borussia Dortmund 6 – 0 Borussia M’gladbach
2021-09-25 Borussia M’gladbach 1 – 0 Borussia Dortmund
2021-03-02 Borussia M’gladbach 0 – 1 Borussia Dortmund

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbach H2H side.

Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbach Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Borussia Dortmund vs Borussia M'gladbach væddemålstips

Vores forudsigelse for Borussia Dortmund vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Borussia Dortmund vs Borussia M'gladbach væddemålstips

Vores forudsigelse for Borussia Dortmund vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbach?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbach, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Borussia Dortmund vs Borussia M’gladbach kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,