Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt

Borussia Dortmund vs Eintracht FrankfurtBorussia DortmundEintracht Frankfurt

2021-08-14 – Bundesliga

 

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt kampprognoser

Kampen mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt spilles den 2021-08-14. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner M. Rose der kommer med 5 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Eintracht Frankfurt har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt, tog Borussia Dortmund 1 sejre hjemme, mens Eintracht Frankfurt har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Borussia Dortmund:
  • for Eintracht Frankfurt:

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultater
2021-04-03 Borussia Dortmund 1 – 2 Eintracht Frankfurt
2020-12-05 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Borussia Dortmund
2020-02-14 Borussia Dortmund 4 – 0 Eintracht Frankfurt
2019-09-22 Eintracht Frankfurt 2 – 2 Borussia Dortmund

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt H2H side.

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt væddemåltips

Vores forudsigelse for Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt kampen spillet i Bundesliga den 2021-08-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt væddemåltips

Vores forudsigelse for Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt kampen spillet i Bundesliga den 2021-08-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.44 5.00 6.40 Bet Nu
betsafe 1.45 5.00 6.50 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,