Borussia M’gladbach vs Bochum

Borussia M’gladbach vs BochumBorussia M'gladbachBochum

⚽ 2023-05-06 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs Bochum kampprognoser

Kampen mellem Borussia M’gladbach og Bochum spilles den 2023-05-06. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner D. Farke der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Bochum har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Borussia M’gladbach vs Bochum, tog Borussia M’gladbach 1 sejre hjemme, mens Bochum har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Borussia M’gladbach: n/a
  • for Bochum: n/a

Borussia M’gladbach vs Bochum H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Borussia M’gladbach og Bochum:

Dato Resultater
2022-11-08 Bochum 2 – 1 Borussia M’gladbach
2021-10-31 Borussia M’gladbach 2 – 1 Bochum
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Borussia M’gladbach vs Bochum H2H side.

Borussia M’gladbach vs Bochum Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Borussia M'gladbach vs Bochum væddemålstips

Vores forudsigelse for Borussia M'gladbach vs Bochum kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Borussia M'gladbach vs Bochum væddemålstips

Vores forudsigelse for Borussia M'gladbach vs Bochum kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Borussia M’gladbach vs Bochum?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Borussia M’gladbach vs Bochum, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Borussia M’gladbach vs Bochum kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,