Boston Celtics vs Brooklyn Nets

Boston Celtics vs Brooklyn NetsBoston CelticsBrooklyn Nets

🏀 2023-03-04 – NBA

 

Boston Celtics vs Brooklyn Nets kampprognoser

Kampen mellem Boston Celtics og Brooklyn Nets, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2023-03-04. Hjemmeholdet kommer med 45 sejre ud af de sidste 63 spillede kampe, mens Brooklyn Nets har en vinderrate på 0.548 procent fra de sidste 62 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Boston Celtics med 1 sejre på hjemmebane, mens Brooklyn Nets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Boston Celtics en gennemsnitlig pointforskel på 5.7 point, mens Brooklyn Nets har en gennemsnitlig pointforskel på 0.3 point:

  • Boston Celtics: 117.7 gennemsnitspoint for, 112 gennemsnitspoint imod
  • Brooklyn Nets: 113.7 gennemsnitspoint for, 113.4 gennemsnitspoint imod

Boston Celtics vs Brooklyn Nets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Boston Celtics og Brooklyn Nets:

Dato Resultater
2023-02-02 Boston Celtics 139 – 96 Brooklyn Nets
2023-01-13 Brooklyn Nets 98 – 109 Boston Celtics
2022-12-05 Brooklyn Nets 92 – 103 Boston Celtics
2022-07-17 Boston Celtics 95 – 102 Brooklyn Nets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Boston Celtics vs Brooklyn Nets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Boston Celtics vs Brooklyn Nets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Boston Celtics og Brooklyn Nets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Boston Celtics vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2023-03-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Boston Celtics vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2023-03-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Boston Celtics vs Brooklyn Nets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Boston Celtics og Brooklyn Nets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Boston Celtics – Brooklyn Nets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,