Boston Celtics vs Milwaukee Bucks

Boston Celtics vs Milwaukee BucksBoston CelticsMilwaukee Bucks

🏀 2022-12-25 – NBA

 

Boston Celtics vs Milwaukee Bucks kampprognoser

Kampen mellem Boston Celtics og Milwaukee Bucks, der spilles i NBA, starter kl. 23:00 GMT-tid den 2022-12-25. Hjemmeholdet kommer med 22 sejre ud af de sidste 32 spillede kampe, mens Milwaukee Bucks har en vinderrate på 0.71 procent fra de sidste 31 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Boston Celtics med 2 sejre på hjemmebane, mens Milwaukee Bucks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Boston Celtics en gennemsnitlig pointforskel på 5.7 point, mens Milwaukee Bucks har en gennemsnitlig pointforskel på 4 point:

  • Boston Celtics: 118 gennemsnitspoint for, 112.3 gennemsnitspoint imod
  • Milwaukee Bucks: 112.9 gennemsnitspoint for, 108.9 gennemsnitspoint imod

Boston Celtics vs Milwaukee Bucks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Boston Celtics og Milwaukee Bucks:

Dato Resultater
2022-07-12 Boston Celtics 111 – 109 Milwaukee Bucks
2022-05-15 Boston Celtics 109 – 81 Milwaukee Bucks
2022-05-14 Milwaukee Bucks 95 – 108 Boston Celtics
2022-05-12 Boston Celtics 107 – 110 Milwaukee Bucks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Boston Celtics vs Milwaukee Bucks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Boston Celtics vs Milwaukee Bucks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Boston Celtics og Milwaukee Bucks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Boston Celtics vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2022-12-25, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Boston Celtics vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2022-12-25, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Boston Celtics vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Boston Celtics og Milwaukee Bucks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Boston Celtics – Milwaukee Bucks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,