Boston Celtics vs New Orleans Pelicans

Boston Celtics vs New Orleans PelicansBoston CelticsNew Orleans Pelicans

🏀 2023-01-12 – NBA

 

Boston Celtics vs New Orleans Pelicans kampprognoser

Kampen mellem Boston Celtics og New Orleans Pelicans, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2023-01-12. Hjemmeholdet kommer med 29 sejre ud af de sidste 41 spillede kampe, mens New Orleans Pelicans har en vinderrate på 0.61 procent fra de sidste 41 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Boston Celtics med 1 sejre på hjemmebane, mens New Orleans Pelicans har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Boston Celtics en gennemsnitlig pointforskel på 5.9 point, mens New Orleans Pelicans har en gennemsnitlig pointforskel på 4.4 point:

  • Boston Celtics: 118.5 gennemsnitspoint for, 112.6 gennemsnitspoint imod
  • New Orleans Pelicans: 117.4 gennemsnitspoint for, 113 gennemsnitspoint imod

Boston Celtics vs New Orleans Pelicans H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Boston Celtics og New Orleans Pelicans:

Dato Resultater
2022-11-19 New Orleans Pelicans 109 – 117 Boston Celtics
2022-01-30 New Orleans Pelicans 97 – 107 Boston Celtics
2022-01-17 Boston Celtics 104 – 92 New Orleans Pelicans
2021-03-30 Boston Celtics 109 – 115 New Orleans Pelicans

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Boston Celtics vs New Orleans Pelicans-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Boston Celtics vs New Orleans Pelicans Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Boston Celtics og New Orleans Pelicans samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Boston Celtics vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2023-01-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Boston Celtics vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2023-01-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Boston Celtics vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Boston Celtics og New Orleans Pelicans sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Boston Celtics – New Orleans Pelicans kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,