Brest vs Olympique Lyonnais

Brest vs Olympique LyonnaisBrestOlympique Lyonnais

⚽ 2022-12-28 – Ligue 1

 

Brest vs Olympique Lyonnais kampprognoser

Kampen mellem Brest og Olympique Lyonnais spilles den 2022-12-28. Dette Ligue 1 møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner B. Grougi der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Olympique Lyonnais har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Brest vs Olympique Lyonnais, tog Brest 1 sejre hjemme, mens Olympique Lyonnais har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Brest: n/a
  • for Olympique Lyonnais: n/a

Brest vs Olympique Lyonnais H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Brest og Olympique Lyonnais:

Dato Resultater
2022-04-20 Brest 2 – 1 Olympique Lyonnais
2021-08-07 Olympique Lyonnais 1 – 1 Brest
2021-02-19 Brest 2 – 3 Olympique Lyonnais
2020-12-16 Olympique Lyonnais 2 – 2 Brest

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Brest vs Olympique Lyonnais H2H side.

Brest vs Olympique Lyonnais Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Brest vs Olympique Lyonnais væddemålstips

Vores forudsigelse for Brest vs Olympique Lyonnais kampen spillet i Ligue 1 den 2022-12-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Brest vs Olympique Lyonnais væddemålstips

Vores forudsigelse for Brest vs Olympique Lyonnais kampen spillet i Ligue 1 den 2022-12-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Brest vs Olympique Lyonnais?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Brest vs Olympique Lyonnais, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Brest vs Olympique Lyonnais kampen?

Udgivet i Ligue 1 Etiket: ,