Brooklyn Nets vs Boston Celtics

Brooklyn Nets vs Boston CelticsBrooklyn NetsBoston Celtics

🏀 2022-12-05 – NBA

 

Brooklyn Nets vs Boston Celtics kampprognoser

Kampen mellem Brooklyn Nets og Boston Celtics, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2022-12-05. Hjemmeholdet kommer med 13 sejre ud af de sidste 24 spillede kampe, mens Boston Celtics har en vinderrate på 0.783 procent fra de sidste 23 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Brooklyn Nets med 0 sejre på hjemmebane, mens Boston Celtics har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Brooklyn Nets en gennemsnitlig pointforskel på 1.3 point, mens Boston Celtics har en gennemsnitlig pointforskel på 8 point:

  • Brooklyn Nets: 111.7 gennemsnitspoint for, 110.4 gennemsnitspoint imod
  • Boston Celtics: 121.6 gennemsnitspoint for, 113.6 gennemsnitspoint imod

Brooklyn Nets vs Boston Celtics H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Brooklyn Nets og Boston Celtics:

Dato Resultater
2022-07-17 Boston Celtics 95 – 102 Brooklyn Nets
2022-04-26 Brooklyn Nets 112 – 116 Boston Celtics
2022-04-24 Brooklyn Nets 103 – 109 Boston Celtics
2022-04-21 Boston Celtics 114 – 107 Brooklyn Nets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Brooklyn Nets vs Boston Celtics-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Brooklyn Nets vs Boston Celtics Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Brooklyn Nets og Boston Celtics samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Brooklyn Nets vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Brooklyn Nets vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2022-12-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Brooklyn Nets vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Brooklyn Nets vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2022-12-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Brooklyn Nets vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Brooklyn Nets og Boston Celtics sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Brooklyn Nets – Boston Celtics kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,