Cadiz vs Mallorca

Cadiz vs MallorcaCadizMallorca

⚽ 2023-01-28 – La Liga

 

Cadiz vs Mallorca kampprognoser

Kampen mellem Cadiz og Mallorca spilles den 2023-01-28. Dette La Liga møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner Sergio der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Mallorca har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Cadiz vs Mallorca, tog Cadiz 0 sejre hjemme, mens Mallorca har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Cadiz: n/a
  • for Mallorca: n/a

Cadiz vs Mallorca H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Cadiz og Mallorca:

Dato Resultater
2022-02-05 Mallorca 2 – 1 Cadiz
2021-10-31 Cadiz 1 – 1 Mallorca
2019-01-26 Cadiz 1 – 1 Mallorca
2018-09-07 Mallorca 1 – 0 Cadiz

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Cadiz vs Mallorca H2H side.

Cadiz vs Mallorca Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Cadiz vs Mallorca væddemålstips

Vores forudsigelse for Cadiz vs Mallorca kampen spillet i La Liga den 2023-01-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Cadiz vs Mallorca væddemålstips

Vores forudsigelse for Cadiz vs Mallorca kampen spillet i La Liga den 2023-01-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Cadiz vs Mallorca?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Cadiz vs Mallorca, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cadiz vs Mallorca kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,