Celta de Vigo vs Real Madrid

Celta de Vigo vs Real MadridCelta de VigoReal Madrid

⚽ 2023-08-25 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Celta de Vigo og Real Madrid spilles den 2023-08-25. Dette La Liga møde starter kl. 19:30 GMT. Holdet ledes af træner Rafael Benítez der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Madrid har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Celta de Vigo vs Real Madrid, tog Celta de Vigo 0 sejre hjemme, mens Real Madrid har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Celta de Vigo: n/a
  • for Real Madrid: J. Bellingham(1.5 goals/match);

Celta de Vigo vs Real Madrid H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Celta de Vigo og Real Madrid:

Dato Resultater
2023-04-22 Real Madrid 2 – 0 Celta de Vigo
2022-08-20 Celta de Vigo 1 – 4 Real Madrid
2022-04-02 Celta de Vigo 1 – 2 Real Madrid
2021-09-12 Real Madrid 5 – 2 Celta de Vigo

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Celta de Vigo vs Real Madrid H2H side.

Celta de Vigo vs Real Madrid Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Celta de Vigo vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Celta de Vigo vs Real Madrid kampen spillet i La Liga den 2023-08-25 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Celta de Vigo vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Celta de Vigo vs Real Madrid kampen spillet i La Liga den 2023-08-25 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Celta de Vigo vs Real Madrid?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Celta de Vigo vs Real Madrid, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Celta de Vigo vs Real Madrid kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,