Celta de Vigo vs Real Sociedad

Celta de Vigo vs Real SociedadCelta de VigoReal Sociedad

2022-10-16 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Real Sociedad kampprognoser

Kampen mellem Celta de Vigo og Real Sociedad spilles den 2022-10-16. Dette La Liga møde starter kl. 12:00 GMT. Holdet ledes af træner E. Coudet der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Sociedad har 5 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Celta de Vigo og Real Sociedad, tog Celta de Vigo 0 sejre hjemme, mens Real Sociedad har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Celta de Vigo:
  • for Real Sociedad:

Celta de Vigo vs Real Sociedad H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Celta de Vigo og Real Sociedad:

Dato Resultater
2022-01-08 Real Sociedad 1 – 0 Celta de Vigo
2021-10-28 Celta de Vigo 0 – 2 Real Sociedad
2021-04-22 Real Sociedad 2 – 1 Celta de Vigo
2020-11-01 Celta de Vigo 1 – 4 Real Sociedad

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Celta de Vigo vs Real Sociedad H2H side.

Celta de Vigo vs Real Sociedad prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Celta de Vigo vs Real Sociedad væddemåltips

Vores forudsigelse for Celta de Vigo vs Real Sociedad kampen spillet i La Liga den 2022-10-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Celta de Vigo vs Real Sociedad væddemåltips

Vores forudsigelse for Celta de Vigo vs Real Sociedad kampen spillet i La Liga den 2022-10-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.55 3.30 2.90 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Celta de Vigo vs Real Sociedad kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Celta de Vigo – Real Sociedad. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Celta de Vigo vs Real Sociedad kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,