Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers

Chicago Bulls vs Cleveland CavaliersChicago BullsCleveland Cavaliers

🏀 2023-01-01 – NBA

 

Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers kampprognoser

Kampen mellem Chicago Bulls og Cleveland Cavaliers, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-01-01. Hjemmeholdet kommer med 15 sejre ud af de sidste 34 spillede kampe, mens Cleveland Cavaliers har en vinderrate på 0.611 procent fra de sidste 36 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Chicago Bulls med 2 sejre på hjemmebane, mens Cleveland Cavaliers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Chicago Bulls en gennemsnitlig pointforskel på -1.4 point, mens Cleveland Cavaliers har en gennemsnitlig pointforskel på 5.2 point:

  • Chicago Bulls: 113.6 gennemsnitspoint for, 115 gennemsnitspoint imod
  • Cleveland Cavaliers: 111.5 gennemsnitspoint for, 106.3 gennemsnitspoint imod

Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Chicago Bulls og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultater
2022-10-23 Chicago Bulls 96 – 128 Cleveland Cavaliers
2022-03-27 Cleveland Cavaliers 94 – 98 Chicago Bulls
2022-03-13 Chicago Bulls 101 – 91 Cleveland Cavaliers
2022-01-20 Chicago Bulls 117 – 104 Cleveland Cavaliers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Chicago Bulls og Cleveland Cavaliers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2023-01-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2023-01-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Chicago Bulls og Cleveland Cavaliers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,