Chicago Bulls vs Orlando Magic

Chicago Bulls vs Orlando MagicChicago BullsOrlando Magic

🏀 2023-11-18 – NBA

 

Chicago Bulls vs Orlando Magic kampprognoser

Kampen mellem Chicago Bulls og Orlando Magic, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-11-18. Hjemmeholdet kommer med 4 sejre ud af de sidste 12 spillede kampe, mens Orlando Magic har en vinderrate på 0.545 procent fra de sidste 11 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Chicago Bulls med 0 sejre på hjemmebane, mens Orlando Magic har 3 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Chicago Bulls en gennemsnitlig pointforskel på -3.8 point, mens Orlando Magic har en gennemsnitlig pointforskel på 1.7 point:

  • Chicago Bulls: 108.5 gennemsnitspoint for, 112.3 gennemsnitspoint imod
  • Orlando Magic: 108.3 gennemsnitspoint for, 106.6 gennemsnitspoint imod

Chicago Bulls vs Orlando Magic H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Chicago Bulls og Orlando Magic:

Dato Resultater
2023-11-16 Chicago Bulls 94 – 96 Orlando Magic
2023-02-14 Chicago Bulls 91 – 100 Orlando Magic
2023-01-29 Orlando Magic 109 – 128 Chicago Bulls
2022-11-19 Chicago Bulls 107 – 108 Orlando Magic

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Chicago Bulls vs Orlando Magic-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Chicago Bulls vs Orlando Magic Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Chicago Bulls og Orlando Magic samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Chicago Bulls vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2023-11-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Chicago Bulls vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2023-11-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Chicago Bulls vs Orlando Magic?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Chicago Bulls og Orlando Magic sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Chicago Bulls – Orlando Magic kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,