Chicago Bulls vs Sacramento Kings

Chicago Bulls vs Sacramento KingsChicago BullsSacramento Kings

🏀 2023-03-16 – NBA

 

Chicago Bulls vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Chicago Bulls og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-03-16. Hjemmeholdet kommer med 31 sejre ud af de sidste 67 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.597 procent fra de sidste 67 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Chicago Bulls med 2 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Chicago Bulls en gennemsnitlig pointforskel på 0.8 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 2.7 point:

  • Chicago Bulls: 113.2 gennemsnitspoint for, 112.4 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 121.3 gennemsnitspoint for, 118.6 gennemsnitspoint imod

Chicago Bulls vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Chicago Bulls og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2022-12-05 Sacramento Kings 110 – 101 Chicago Bulls
2022-03-15 Sacramento Kings 112 – 103 Chicago Bulls
2022-02-17 Chicago Bulls 125 – 118 Sacramento Kings
2021-02-21 Chicago Bulls 122 – 114 Sacramento Kings

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Chicago Bulls vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Chicago Bulls vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Chicago Bulls og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Chicago Bulls vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-03-16, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Chicago Bulls vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-03-16, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Chicago Bulls vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Chicago Bulls og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Chicago Bulls – Sacramento Kings kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,